Spelkassa 23/4: Hockey, Ligue 1 och Championship

1 speltips under kvällen och trots att man spelade med en man mer i dryga 20 minuter lyckades inte IFK Norrköping vinna borta mot Falkenberg. Än mindre var de att vinna med minst 2 mål som krävdes då vi hade asian -1. Burnley som vi lyfte fram till 2,15 i odds lyckades dock vinna efter ett tidigt mål av Joey Barton. Det hjälper dock inte spelkassan som nu är nere på 2791,60. I morgon kan spelkassan bära eller brista. Med dryga 16 timmar till spelstopp på stryktipset vill vi också slå ett slag för vår genomgång med stryktipsförlsag som postas torsdag kväll varje vecka. Förra veckan blev det 12 rätt med 3000 kronors utdelning. Läs vår oddsanalys och stryktipsförslag här.

Med dryga 2700 kronor i kassan satsar vi fortsatt offensivt med 9% insats fördelat på 3 spel. Vi har redan i vårt speltips rekat Danmark till 1,85 mot Norge i ishockeyn, med spelformen moneyline. Vidare får Rotherham chansen till 3,40 i Championship. Man har en makalös form där man som bottenlag gått obesegrade i 10 raka matcher med 6 vinster. Man får mål från hela laget men framför allt bekantskaper från Premier League som Derbyshire och Leon Best levererar framåt. Wolverhampton som är motståndaren har 2 raka förluster. Till sist får Toulouse chansen till 3,50 på hemmaplan mot Lyon. Båda lagen har allt att spela för men Toulouse har sprattlat till rejält i botten och har nu 3 raka segrar på hemmaplan med 10-0 i målskillnad.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*