Spelkassa 22/4: Vinner bortafavoriterna?

1 av 2 på torsdag då Sverige gjorde en bra insats och vann mot Ryssland samtidigt som Arsenal hade full kontroll mot West Bromwich. Vi glömde nämna till vilket odds Arsenal spelades igår och då vi lirade till 1,83 hos Matchbook så tog spelkassan tyvärr ett litet kliv bakåt. Den ligger just nu på 3691,60 kronor.

I morgon är det mellandagen fredag och för oss är den stora höjdpunkten att se om Burnley kan fortsätta sätta press på Middlesbrough och Brighton & Hove Albion i Championship-toppen. Att vinna på bortaplan mot Preston blir ingen lätt uppgift men samtidigt ska man komma in i matchen med mycket mer motivation än sin motståndare. Preston har parkerat på tionde plats i tabellen och tjänar inte mycket på att se varken uppåt eller neråt. Vi väljer att stå utanför trots att Burnley är obesegrade i 15 raka matcher, då Preston sannerligen inte är lätta att tas med. Man har bara förlorat 1 av sina 7 senaste hemmamatcher. Morgondagens enda drag är IFK Norrköping med asian handicap (-1) mot Falkenberg som verkar vara helt under isen. Oddset är 2,15 och vi spelar fortsatt aggresivt med 9% insats. Om du är osäker på vad AH innebär kan du läsa mer här om vad asian handicap betyder.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*