Spelkassa 21/4: Vi höjer insatserna under torsdagen

Spelfri dag i spelkassan under onsdagen efter en miserabel tisdag där inget satt. Skellefteå hade hemmastödet, fler skott mot mål och fler numerära överlägen men kunde inte konvertera och förlorade mot Frölunda. City var stora favoriter med värde och fick till och med ett felaktigt mål godkänt tidigt i matchen. Newcastle verkar dock ha vaknat sent omsider och gjorde en riktig kämpainsats för att komma tillbaka till 1-1 och pressa City sent i matchen. I matchen mellan Rotherham och Huddersfield hade vi överspelet och 1-1 stog det redan efter 22 minuter. Det tredje målet kom aldrig. Vi hade Burnley asian mot Middlesbrough i en match som slutade 1-1 och pengarna tillbaka. Slutligen hade vi en Fulham-skräll till 3,80 och tyvärr tappade man sin ledning i matchens sista minut. Mycket stolpe ut på kort sikt och spelkassan är nere på 3844,60 kronor. Som det ser ut nu håller inte spelkassan ända in i mål. Med den risk och tidshorisont vi har flaggat för på förhand ska vi dock göra ett försök att vända detta förr, hellre än senare.

Två spel med vardera 9% i morgon. Först och främst är det Ryssland mot Sverige i ishockey inför VM. Vi ska inte orda så mycket om varför här. Det finns ett speltips på Ryssland ute som går in på mer i detalj varför 2,05 är ett utmärkt odds på spelformen moneyline. Matchen visas på kanal 12. Spel nummer 2 är Arsenal med asian handicap -1,5 hemma mot West Bromwich. Arsenal har ett förhållandevis enkelt spelschema kvar när alla krafter ska läggas på att hamna som sämst 3:a och förtjäna direktkvalificering till nästa års Champions League och man bör kunna vinna relativt enkelt här. Mycket av spelet baserar sig på att West Bromwich varit pinsamt dåliga i väldigt många matcher under 2016 och vi ser helt enkelt inte att man har kvalitet nog att störa här.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*