Spelkassa 19/4: Hockey och fotboll från England

Upp som en sol och ner som en pannkaka. Igår satt högoddsarna klockrent och idag var man inte riktigt nära alls. Men så länge man tar två steg framåt och ett steg tillbaka får man vara nöjd. I spelkassan var det no-play på matchen mellan Stoke och Tottenham men det kom senare ut ett speltips som förklarade varför det fanns värde i en knapp men klar Tottenham-seger. Det speltipset infriade åtminstone med buller och bång. Spelkassan är nu nere på 5944,60 kronor.

För tisdagen då? Vi tycker Skellefteå visade styrka och satte Frölunda på plats direkt efter den inledande förlusten. De borde vara tyngre på hemmaplan och 2,05 får vara OK till 6%. I Premier League tar Newcastle emot Manchester City och båda lagen ska vara motiverade till max med tanke på tabelläget. Till och med redaktionens Newcastle-sympatisör ser värde i de 1,60 som kan spelas på Manchester City och det får 6% insats i spelkassan. 6% får också över 2,5 mål i matchen mellan Rotherham och Huddersfield i Championship till oddset 2,10. Bra målskyttar i bra form i båda lagen och man kan mer eller mindre spela ut med tanke på tabellpositionerna. Varför man håller Middlesbrough som favoriter borta mot Burnley i Championship är för oss en gåta och Burnley asian 0:0 spelas med 3% till 2,00 i odds, i vad som säkerligen blir en målsnål tillställning. Med 3% provar vi också Fulham till oddset 3,80 mot ett avhängt Ipswich som inte längre hittar målet och har en högst tveksam form.

Andra favoriter som troligen inte missar är Napoli, PSG och Bayern München men vi riskerar inga pengar till de odds som erbjuds. Om ni vill komba för bättre odds skulle vi framför allt råda att undvika Napoli som möter saknar Higuain på topp och möter ett Bologna som försvarar sig allt bättre under Donadoni.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*