Spelkassa 17/4: Premier League, Serie A och hockey

Manchester Uniteds försvar höll mot Aston Villa men tyvärr lyckades man inte sätta dit sina chanser och 1-0 blev slutresultatet. Surt för oss som hade 9% på minst en tvåmålsseger. Likaså flaggade vi för att Rotherham var underskattade på hemmaplan och man gick obesegrade för nionde matchen i rad, men vad hjälper det då slutresultatet blev 0-0. Vi hade åtminstone några speltips med lägre insats som satt som dom skulle och räddade upp något av dagens förlust. Då stora delar av redaktionen normalt förespråkar en restriktiv flatbet-strategi tycker vi det är värt att flagga för vårt inlägg från spelskolan, Vilket är det bästa spelsystemet?. Spelkassan ligger just nu på 5113,60 kronor.

Leicester City har förvisso bara förlorat 1 gång på hemmaplan under säsongen men senaste matcherna man spelat har varit mot Norwich, West Brom, Watford, Newcastle, Crystal Palace, Southampton och Sunderland. Även om Saints ligger på övre halvan kan man under en svit av 7 matcher knappast få ett mycket lättare spelschema. Man har levererat så långt och skaffat sig ett 7-poängs försprång i tabellen. Vi tror dock Bilic ordnar en reaktion efter FA-cupsförlusten senast och 3,01 i odds asian handicap 0:0 tycker vi är ett bra odds trots allt, 6% insats. I Euro Ice Hockey Challenge möts Danmark och Frankrike igen. Danskarna vann första mötet med 5-2 och vi ser inga skäl till att man inte ska vara spelbara på nytt till fina 2,45 – också här 6% insats. I Serie A spelas det jumbomöte mellan Hellas Verona och Frosinone. Vi tycker Frosinone gjorts till för stora underdogs på bortaplan och de är värda 3% till 4,87 i odds.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!,60

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*