Spelkassa 15/4: Två bra skrälldrag för dagen

Vilken fantastisk match vi fick se ikväll då Liverpool vände och vann sent mot Borussia Dortmund för avancemang i Europa League. Vi hade inga speltips på just den matchen men som TV-match blev det den man följde och det var ju inget man ångrade. Annars satt 1 av 2 speltips där det med maxinsats satt alldeles klockrent. Shakhtar Donetsk gjorde 4 mål på egen hand och överspelet var aldrig i fara. Det verkar som om marknaden höll med oss om att överspelet i Ukraina var klockrent då oddsen föll ~40 punkter sista dygnet. Tyvärr för vår del förlorade Sevilla på hemmaplan för blott andra gången på 19 matcher och klivet uppåt blev därmed inte lika stort som vi hade önskat. Spelkassan just nu ligger på 5545,60 kronor. I morgon blir det ännu lite av en mellandag, men vi har ändå två mindre skrälldrag som testas.

Brighton & Hove Albion fortsätter gå som tåget i Championship och med uddamålsegrar vecka ut och vecka in har man fortfarande häng på en direktplats till Premier League nästa säsong. Man har ett intressant och välbalanserat lag för Championship och även om vi inte vill förringa deras säsong eller senaste tidens insatser har det varit en del stolpe in och sena mål. Med pressen att vinna varje match tror vi man kan bli straffade av ett Fulham som nu vunnit 3 raka matcher och växer som lag. Försvara kan man fortfarande inte men med 63 mål framåt under säsongen är det bara Burnley som gör fler (64) och man har ligans bästa anfallspar i McCormack (21 mål) och Dembele (14 mål). Vi kör på offensivt med 6% till oddset 4,35 på Fulham AH 0:0. Vidare spelas det final i ryska KHL där CSKA Moskva tar emot Metallurg Magnitogorsk. Lagen är mycket jämnare än vad oddsen visar och vi provar 6% också här på Metallurg, till oddset 3,39 på moneyline.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*