Spelkassa 13/4: Huvuddraget från England

Tung dag för spelkassan som missade både spelen, Wolfsburg som inte klarade avancemang trots 2-0 med sig och Zlatan Ibrahimovics PSG som var ineffektiva framåt och var svajiga bakåt ännu en gång. Det straffade sig och 1-0 till Manchester City räckte till slut länge och väl. Spelkassan ligger nu på 6157,60 kronor. Under onsdagen är det flera fina fotbollsmatcher att följa med Champions League, omspel i FA-cupen och möjligtvis ett bottenmöte från Premier League, som huvudsakliga spelobjekt. Vi har en tanke i samtliga dessa matcher där vi tycker oddsen är fullt försvarbara att lira till.

Vårt huvuddrag är utan tvekan West Ham hemma mot Manchester United som underskattas ännu en gång. Till 2,65 på hemmaplan med förutsättningarna som råder trycker vi till lite extra med 9%. West Ham är obesegrade på hemmaplan i 16 raka matcher och har snittat över 2 mål per match framåt senaste matcherna mot tuffaste möjliga motstånd. Payet har hittat formen igen efter sin skadefrånvaro och Andy Carroll likaså. Senast gjorde han ett hattrick mot Arsenals normalt så starka försvar. Crystal Palace plockas till 3% occh 2,10 med asian handicap 0:0 på hemmaplan mot Everton. Everton verkar vara ur balans och trots några klasspelare har man inte spelat ihop mer än 2 poäng fler än Crystal Palace under säsongen. I Champions League tror vi båda lagen gör mål i Portugal till finfina 2,07 och i Atletico Madrid mot Barcelona får tipset till 2,38 när man ska slå Atletico för åttonde gången på rad. Det är Atletico som är pressade att göra mål och det finns en och annan spelare i Barcelona som kan kontra och utnyttja motståndarnas misstag. Båda dessa Champions League spel får 6%, så mycket på spel.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*