Spelkassa 12/4: Kommer Zlatan närmare drömmen?

Under natten säkrade Jordan Spieth vårt spel med 9% insats att slå McIlroy i US Masters. Tyvärr för vår del chokade han och gick från 5 slags ledning till 3 slag efter på 3 hål, då han hittade vattnet två gånger om på hål 12. Det sabbade vårt speltips på Jordan Spieth som segrare till 12 gånger pengarna, men men. Friska pengar in dock då vi backade 14 kronor på dagens rekar. Anaheim slog ett omotiverat Washington i NHL, vi fick bara pengarna tillbaka på IFK Göteborg då det slutade oavgjort och underspelet i Spanien var inte mer än nära. Vi pushade dock för att Brighton till 2,25 kunde vara värt ett spel och man lyckades vinna 1-2 med ett mål i minut 90. Förhoppningsvis nappade någon på detta även om inte vi spelade. Spelkassan ligger nu på 7057,60 kronor.

Som vi redan konstaterat i vårt speltips från tidigare under kvällen så har vi väldigt liten tilltro att Manchester Citys försvar ska kunna stå emot PSG, även denna kväll. Det var inte så att man stog emot senast heller, men då PSG stundvis spelade ofokuserat och slarvigt utnyttjade man det två gånger om och kom därför undan med en chans att avancera trots allt. Vi håller dock PSG som större favoriter här och spelar därmed rak PSG-seger. I vårt speltips från tidigare ikväll gick på asian handicap som spelform men oddsen har hunnit slashas >10 punkter sen dess. Insatsen blir därmed 3% till 2,41 i odds på rak PSG-seger. Vi hoppas och tror att Zlatan tar ett steg närmare att vinna den där jävla Champions.

Mötet mellan Real Madrid och Wolfsburg blir kanske mer av en rysare för den neutrale tittaren. Real Madrid har alla möjligheter att gå vidare trots att man förlorade 2-0 i första mötet på bortaplan. Att man går mållösa ännu en match, och det på hemmaplan, är nästan garanterat att det inte sker. Man har gjort 37 mål framåt under de 9 matcher Zidane coachat på hemmaplan. Om inte man gör både 1 och 2-0 tidigt så kommer det garanterat finnas alla möjligheter för Wolfsburg att kontra och vi tror inte heller dom går mållösa i den här matchen. Hinner det bli 3-0 tidigt måste man satsa allt framåt och även om Real är bra bakåt släpper man ju in mål ”varje vecka” mot lag som Celta Vigo, Sporting Gijon och Athletic Club. Båda lagen att göra mål spelas med 6% till 1,77 i odds.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*