Spelkassa 10/4: Vinner Leicester igen?

Nu har vi ångan uppe och det får sägas ha varit ännu en bra dag där 3 av 5 speltips satt med god marginal. Swansea gjorde mer än de behövde genom att vinna med 1-0 mot Chelsea medan Rotherham till hela 3,20 i Championship vann med klara 0-4. Tyvärr fick Sheffield Wednesday stryk med liknande siffror, 4-1. Barcelona lyckades faktiskt inte knäcka Real Sociedads nolla och därmed är det lite nerv i ligan igen, då man bara spelat ihop 1 poäng av de senaste 9 möjliga. I Italien där AC Milan tog emot Juventus var vi säkrade pengarna tillbaka efter en halvtimme och kunde inkassera vinsten efter 65 minuter. Spelkassan är nu uppe på 4888 kronor med 1800 kronor levande i US Masters. Där har vi bland annat rekat och spelat Jordan Spieth som segrare till 12 gånger pengarna och han leder fortfarande efter en fin inledning på dagen, så allt enligt plan.

Sunderland höll nollan för första gången på 18 försök senast mot West Bromwich men det krediterar vi mer till West Broms oförmåga att göra mål än bra försvarsspel. I morgon tror vi det blir åka av mot de troliga mästarna Leicester City och man erbjuds faktiskt 2,29 hos oddsbörsen Matchbook i skrivande stund, dock för en liten peng. För sakens skull använder vi därför 2,25 som man ändå får hos Bet365, världens största spelbolag. Det tycker vi ändå är högt för ett Sunderland som måste framåt och det är värt 6%. Stoke City får också en liten peng (3%) på rak seger till fina 6 gånger pengarna. Stoke Citys 7 senaste mål har kommit från 7 olika spelare och man är i form igen. Liverpool har en tuff match mot Borussia Dortmund i benen och returen spelas redan om 4 dagar. Premier League är kört och all fokus ligger nu på att försöka vinna Europa League och därmed få spela Champions League nästa säsong. Med lite samma tänk plockar vi också Schalke 04(+1) AH till 1,72 hemma mot Dortmund. Vi har svårt att se att man får storstryk hemma och det är värt 3%. Elfsborg får chansen till 2,36 och 3% när man spelar borta mot ett Elmfritt Kalmar FF som inlett Allsvenskan med två raka förluster.

Om du hittat hit för första gången eller glömt förutsättningarna för den här spelkassan kan du ta en titt på detta första inlägg från 2/4. Det blev tjatigt och grötigt att förklara detta i varje inlägg. Återkoppla gärna kring hur DU spelar, via kommentarfunktionen under eller via twitter där vi har ambitionen att bli mer närvarande framöver. Lycka till!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*