Inför NFL: AFC East

NFL drar snart igång och vi börjar med en genomgång av AFC East och tänkbara säsongsspel för divisionen som New England Patriots dominerat under flera säsonger.

 

New England Patriots LogoNew England Patriots har dominerat den här divisionen de senste åren och vunnit den de senaste 6 åren. Efter förra säsongens seger i Super Bowl har det mesta handlat om den avstängning på 4 matcher Tom Brady fick. Den avstängningen har upphävts tillfälligt efter ett överklagande, så Brady kan vara med från start. Patriots har tappat en del spelare, speciellt på defense, men de är fortfarande storfavoriter till att vinna AFC Est och ger 1,571 gånger pengarna på Pinnacle.

 

Miami Dolphins Logo

Miami Dolphins satsade ordentligt när de knöt till sig Ndamukong Suh som free agent. Med honom som defense tackle har Dolphins en av ligans bästa defense line och de kommer att göra det svårt för alla QBs de möter. De har även värvat in receivers och tigh end som ska kunna förbättra deras pass offense. Nu hänger det på QB Ryan Tannehill att visa att han kan bygga vidare på vad han visade förra säsongen. Oddset enligt Pinnacle på att de vinner AFC East är 4,500.

 

Buffalo Bills Logo

Buffalo Bills anställde Rex Ryan som head coach inför säsongen och det innebär själklart att laget kommer att satsa på en dominant defensiv och det har de lyckats med. Buffalo kan ha den bästa defensiven i hela NFL. Dessutom värvade man in LeSean McCoy som producerade på topp som running back i Philadelpia Eagles offensiv. Buffalos problem är att ett lag måste ha en bra QB för att kunna hävda sig i NFL idag och där är det frågetecken för Buffalo. Matt CAssel värvades som tänkt starter, men lyckades inte övertyga och istället ser det ut som att Tyrod Taylor blir den som ska leda Buffalo Bills offense. Han har inte startat en match under sina 4 år i ligan och totalt kastat bollen 35 gånger i tävlingsmatcherna i NFL. Det kommer att krävas att han visar hittills okända förmågor för att Buffalo ska vinna divisionen. Oddset för att de vinner AFC Est hos Pinnacle är 6,500.

 

New York Jets Logo

New York Jets är den stora underdogen i divisionen. Precis som Buffalo har Jets en stark defensiv, men offensiven känns bristfällig. Jets har en del hyfsade namn, speciellt när det gäller running backs. Men det saknas spelare som kan avgöra matcher, matchvinnare. Offense fick sig ytterligare en smäll när tänkta start-QBn Geno Smith bröt käken under försäsongen efter ett slagsmål i omklädningsrummet. Men då är Geno Smith ändå ingen av de bättre quarterbackarna i ligen. Oddset för att de vinner AFC East är 13,000 på Pinnacle.

 

 

Ska något lag utmana Patriots i toppen av divisionen så känns det som att det är Miami Dolphins som ska göra det. 4,500 lockar lite, speciellt om Tom Brady verkligen får en avstängning. Men det är helt klart ett chansspel. Däremot hittade vi ett spännande spel hos ComeOn, där de erbjuder 2,75 gånger pengarna på att Miami Dolphins går till slutspel. Det känns klart intressant och värt en mindre insats, då de borde ha god chans att utmana om wildcard platserna om de inte lyckas vinna AFC East.

Speltips: Miami går till slutspel @ 2.75 på ComeOn

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*