Hundralappen v08 – Ta del av 100kr gratis!

Matcher: Eibar – Elche & Preston – Manchester United
Marknad: Dubbel – Över/under
Speltips: Över 2 mål & under 2,5 mål
Odds: 3,88
Spelstopp: 20:45- Måndag 16/2
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS bonus!

 

Som du kanske känner till sen tidigare så erbjuder Mobilbet 100 kronor helt gratis till alla nya spelare. Antingen kan man prova sin lycka i deras casino eller så kan man spela på odds och skaffa sig ett startkapital utan att ens behöva sätta in pengar. För att få bonusen att bli ens egna pengar måste man omsätta 500 kronor genom att spela minst dubblar där varje val har ett odds över 1,80. Inte helt enkelt men med vår hjälp är det sannerligen inte omöjligt. Registrera ett konto nu och häng därefter på dagens dubbel. Insatsen blir 30 kronor.

Eibar Logo                Elche Logo

I Spaniens högstaliga möts Eibar och Elche där Eibar har det tufft med tre raka förluster samtidigt som de inte klarat hålla nollan i någon av de senaste 7 matcherna i ligan. Motståndet har dock varit tufft på hemmaplan och nu äntligen ska det vara överkomligt för att få sätta dit något mål. Samtidigt möter de ett Elche som lyckats krypa över nedflyttningsstrecket efter 3 vinster de senaste 5 matcherna i ligan. De kommer säkerligen se till att Eibar inte håller nollan ännu en match.

Preston North End Logo                Manchester United Logo

I England spelas det FA-cup och Manchester United har en tuff uppgift framför sig även om Preston spelar ett par divisoner lägre. Mot Yeovil vann de ju som bekant bara med 2-0 och mot Cambridge krävdes det omspel efter 0-0 borta. United har bara gjort fler än 2 mål på bortaplan vid ett tillfälle i år och då fick de stryk av Leicester med 5-3. Planerna i League One är också generellt bedrövliga och Preston kommer kriga samtidigt som de har ligans bästa försvar. En av Uniteds viktigaste spelare, Michael Carrick, saknas på grund av skada och även Phil Jones och Van Persie vilas antagligen. Ett av lagen måste överprestera offensivt för att det här spelet inte ska sitta.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*