Hundralappen v08 – Dubbel från CL och Championship!

Matcher: Paris SG – Chelsea & Reading – Wigan
Marknad: Dubbel – Att göra mål & Asian handicap
Speltips: Zlatan gör mål & Reading(-0,5) vinner
Odds: 4,80
Spelstopp: 20:45- Tisdag 17/2
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS bonus!

 

Som du kanske känner till sen tidigare så erbjuder Mobilbet 100 kronor helt gratis till alla nya spelare. Omsättningskraven är inte helt enkla men det ska det heller inte vara när det ges ut gratispengar. Det här är alltså en bonus man får utan att behöva göra en insättning. Registrera ett konto nu och häng därefter på dagens dubbel. Insatsen blir 25 kronor och målet är att ha slutfört bonusen i slutet av veckan med några extra hundralappar i fickan.

Paris Saint German               Chelsea FC Logo

Champions Leagues åttondelsfinaler inleds med en kanonmatch ikväll där Zlatans Paris Saint German tar emot Chelsea på Parc des Princes. De möttes också här ifjol i kvartsfinalen och den gången var Zlatan tvungen att kliva av med skada i minut 69 efter en bra match vid ställningen 2-1. Slutresultatet blev 3-1 men tyvärr för deras del slogs de ut efter bortamötet som förlorades med 2-0, utan en skadad Zlatan. I årets upplaga har Zlatan gjort 2 mål på 3 matcher och ifjol gjorde han 8 mål på 5 matcher. Det blir en tuff uppgift ikväll men 2,45 är ändå ett fint odds och spelet i sig har bästa möjliga underhållningsvärde!

Reading FC Logo               Wigan Athletic Logo

I England spelas det Championship och vi får ett fint odds (1,96) på att Reading ska slå bottenlaget Wigan som har hela 9 poäng upp till säker mark. Reading kommer stärkta från en seger borta i FA-cupen mot topplaget Derby och har vunnit 3 av sina 4 senaste matcher mot respektabelt motstånd. Wigan däremot fortsätter att tappa mark då de förlorat 6 av sina 8 senaste matcher, där de två sista slutat med ett oavgjort resultat. Reading är 7-3-5 hemma med målskillnad 21-15 och Wigan har 2-3-10 borta med 12-25 i målskillnad.

Dubbeln spelas till 4,80 med en insats på 25 kronor.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*