Hundralappen v08 – All-in på en PL-dubbel

Matcher: Aston Villa – Stoke City & Crystal Palace – Arsenal
Marknad: Dubbel – 1X2
Speltips: Aston Villa & Arsenal vinner
Odds: 4,85
Spelstopp: 16:00- Lördag 21/2
Spelbolag: Mobilbet – 100kr GRATIS bonus!

 

Vi närmar oss slutet på veckan och gratisbonusen från Mobilbet på 100 kronor lever än. Omsättningskraven är inte helt enkla men i dag går vi all-in och hoppas på att vi sitter på en fet kassa inför söndagen. Sen har vi ju roligt på vägen oavsett! Det här är alltså en bonus man får utan att behöva göra en insättning. Registrera ett konto nu och häng därefter på dagens dubbel om du inte registrerat dig sen tidigare. Insatsen idag blir 45 kronor.

Aston Villa Logo               Stoke City Logo

Det här är två lag som kan vara på väg åt olika håll. Aston Villa ligger på en nedflyttningsplats nu då de helt enkelt inte lyckas göra mål. När de gjorde mål mot Chelsea på hemmaplan 7 februari hade de spelat fotboll i över 10 timmar i Premier League utan att göra mål, lördagen 20 december. Med det sagt visade de något av framfötterna mot just Chelsea även om de förlorade, har fått tillbaka viktiga Vlaar och Benteke från skada nyligen, fått in en ny coach i Tim Sherwood som bara pratar om självförtroende och mod. Senast lyckades de också göra 2 mål i samma match och slå ut Leicester i FA-cupen. Det finns definitivt ljusglimtar och nu får de chansen på hemmaplan mot ett Stoke som det mörknar hos. De har några andra kvaliteter i laget men i slutet av januari skadade sig lagets bäste spelare Bojan Krkic. De slog förvisso bottenlaget QPR strax därefter men sen fick de turligt med sig ett oavgjort resultatet från Newcastle innan de fått storstryk av både Manchester City och Championship-laget Blackburn nu senast i FA-cupen, båda med 4-1. Aston Villa gör definitivt mål idag och det kan räcka långt till fint odds.

Crystal Palace Logo               Arsenal FC Logo

London-derby när Crystal Palace tar emot ett formstarkt Arsenal på Selhurst Park. Crystal Palace fick en fin start under nye managern Alan Pardew men för er som tittade på matcherna var det en ohygglig effektivitet av spelarna som var avgörande mer än att de spelade en väldigt bra fotboll. De senaste 4 matcehrna har det gått något tyngre med uttåg i FA-cupen mot Liverpool och förlust mot Everton medan de lyckades knipa 1 poäng hemma mot Newcastle och komma undan med 3 poäng borta mot Leicester. De har helt klart några spelare som kan göra det lilla extra i exempelvis Bolasie, Zaha och Gayle men de håller varken en tillräckligt hög eller jämn nivå för att skrämma Arsenal på förhand. Arsenal förlorade knappt borta i derbyt mot Tottenham med 2-1 i början på månaden men i övrigt har de varit otroligt bra sista veckorna. 7 segrar på de 8 senaste matcherna i alla tävlingar med 20-5 i målskillnad. För er som såg någon av matcherna mot Manchester City, Aston Villa eller nu senast mot Middlesbrough vet också att de ser riktigt bra ut. Vi tror att de sopar banan med Crystal Palace idag till finfint odds.

4,85 betalar dubbeln och vi lastar in resterande 45 kronor vi har kvar av bonusen från Mobilbet.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*