Hundralappen helg

Hundringen
Marknad: Trippel
Speltips: Derby, Norwich, Doncaster
Odds: 6,84
Spelstopp: 15:55- Lördag 14/2
Spelbolag: Mobilbet

Insats: 25 kronor

Kvar i kassan från vår mobilbet bonus: 0 kronor

Omsatt: 100 kronor

Det har varit en del stolpe ut med vår bonus från mobilbet den här veckan men vi tar ett sista krafttag den här veckan och hoppas kunna lösa det hela med en spännande trippel från England. Eftersom det bara finns 25 kronor kvar i kassan kommer vi ta en trippel och se till att vi får ordentligt odds.

Vi har blandat både ligamatcher och cupmatcher idag och den första matchen hämtar vi från FA cupen där Derby tar emot Reading. Derby har redan slagit Reading 2 gånger den här säsongen och har fått in en del nya spelare under Januari vilket bara gjort laget starkare. Man är också otroligt bra hemma på Ipro stadium och vi tror att även om det blir hyffsat jämnt så kommer Derby kunna vinna detta. Inget av lagen kommer vilja ha ett omspel så det blir full fart för seger här.

Nästa match för mobilbet bonusen blir Norwich hemma mot Wolverhampton. 2 lag som ligger precis utanför play off platserna men har båda ambitioner om att gå upp. Wolverhampton har sett god form efter en horribel start av säsongen medans Norwich började bra för att sedan ha en dipp som nu har vänt igen. Norwich vann senast borta mot Charlton med 3-2 men har sin styrka hemma och vi tror det är vad som kommer bli avgörande i en annars väldigt jämn match.

Som vi nämnde tidigare så kommer vi även ha en tredje match idag och den hämtar vi från League 1 där Doncaster Rovers tar emot Yeovil. Abdul Razak har precis fått internationellt klartecken för Doncaster och kommer bli en stor tillgång på den här nivån. Doncaster har varit lite ojämna men är i grunden ett lag som borde slåss för att gå upp. Man visade vad man kan nu i veckan när man slog Crawley borta med 5-0. Hemma mot Yeovil som parkerar på nedflyttningsplats blir det en bekväm seger.

Bonusen från mobilbet är nere på sista spelet idag men vi tror att den här trippeln blir lösningen för oss.

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*