Gratisbonus hos Bet365 när United tar emot Chelsea!

Två krisande storklubbar möts 28 december när Manchester United tar sig an Chelsea i Premier League. Världens största spelbolag, Bet365, bjuder åter igen på en gratisbonus i form utav ett riskfritt liveoddserbjudande. Det brukar de göra när det vankas stormatcher och använder man sig av alla dessa under ett år blir det många tusenlappar i gratisspel. Bet365 är alltså världens största spelbolag sett till omsättning och har högst betyg bland spelbolagen vi har recenserat. Då har vi inte ens tagit i beaktande att man visar över 60,000 evenemang live varje år helt utan kostnad.

Cahill mot Rooney

Man bjuder alltså på en gratisbonus i form utav ett liveoddserbjudande. Det man behöver göra för att kvalificera sig för gratisbonusen är att placera ett valfritt spel före matchstart. När man då senare lägger ett spel via liveodds så blir detta ett riskfritt spel. Om du förlorar liveoddsspelet får du tillbaka din insats, upp till maximalt 250 kr. Vi har ett kanontips ute för matchen i vår speltips-feed.

Bet365 i din mobil

Världens största spelbolag i din mobil!

Normalt brukar vi köra ett exempel på hur tillvägagångssättet kan se ut men idag väljer vi att inte krångla till det. Det är inte konstigare än vad vi redan bekrivit. Genom att placera ett spel innan matchstart får du tillbaka första liveoddsspelet om du skulle förlora detta. En gratisbonus för aktiva kunder helt enkelt! Om du inte spelat hos Bet365 tidigare är det ett spelbolag vi rekommenderar starkt. Som ny medlem kan man hämta hem totalt 1500 kronor i gratis bonus som 100% insättningsbonus.

Hos Bet365 finns det som alltid gott om spel att välja mellan då det också som livespel finns över 70 olika marknader som till exempel antal hörnor, antal mål, nästa målgörare, hur görs nästa mål, antal inkast under en viss tidsperiod och många fler. Registrera ett konto idag för att hämta hem 1500 kr och möjligheten till extrapengar från måndagens toppmatch. Har du frågor kring Bet365 eller dess erbjudanden kan du kommentera under, ringa dem direkt på 020 798 365 eller ta direktkontakt via deras LiveChat.

Lycka till önskar vi på VinnOnlines redaktion!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*