Få ett riskfritt liveoddsspel på Arsenal mot Man Utd!

Denna söndag är en supersöndag för alla fotbollsälskare och helgens höjdpunkt för de allra flesta är nog matchen mellan Arsenal och Manchester United i Premier League. Efter att Manchester City oväntat förlorat två raka matcher i ligan ligger Van Gaals mannar just nu på en hedrande förstaplats med 16 poäng medan dagens motstånd i Arsenal parkerar på en fjärdeplats med 13 poäng. Bet356, som är världens största spelbolag, har valt att anordna ett liveoddserbjudande för VinnOnlines besökare för att öka spänningen ytterligare.

Wenger vs Van Gaal

Om du inte sedan tidigare registrerat ett konto hos Bet365 kan du göra det nu och ta del av totalt 1500kr i välkomstbonus. Oavsett om du är medlem sen tidigare eller inte finns dock detta liveoddserbjudande. Placera ett spel före matchstart på matchen mellan Arsenal och United så belönas du med ett riskfritt liveoddsspel till samma värde under matchens gång. Skulle ditt första placerade liveoddsspel gå förlorat återbetalas insatsbeloppet du har på ett spel före matchstart, upp till maximalt 250kr.

Satsa minst 250kr på matchen före den blåsts igång och ytterligare minst 250kr på matchen via livebetting, så får du alltså tillbaka 250kr om livespelet inte sitter. Bet365 är världsledande när det gäller liveodds och livebetting. Det finns alltid gott om marknader att välja bland då man erbjuds över 70 olika liveoddsmarknader. Exempelvis kan du spela på vilket lag som vinner, hur många mål det blir, antal kort och antal hörnor i matchen. Följ matchen och tjäna pengar på att förutse vad som kommer hända.

Registrera ett konto idag för att hämta hem 1500 kr och möjligheten till extrapengar från supersöndagens huvudmatch i Premier League. Har du frågor kring Bet365 eller dess erbjudanden kan du kommentera under, ringa dem direkt på 020 798 365 eller ta direktkontakt via deras LiveChat.

Här hittar ni vårt speltips för matchen. Vi på VinnOnline önskar er lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*