ComeOn har de två bästa välkomstbonusarna online!

Välkomstbonusar, eller insättningsbonusar som dom också kallas, är något som spelbolagen använt under väldigt många år för att locka till sig nya medlemmar. Allt som oftast handlar det om bonusar om 100% där man får samma summa som man sätter in som ett bonussaldo. Till en början handlade det om någon hundralapp, till det att Bet365 tog det stora klivet att ge sina nya svenska medlemmar hela 1000 kronor i bonus. Oavsett om man är nybörjare eller helt enkelt ser sig om efter ett nytt spelbolag är det såklart trevligt att få lite hjälp på traven med sin spelkassa. Det är därför vi skriver det här inlägget.

Vi har en recension för ComeOn där de får ett relativt högt betyg. Man är bra på väldigt många sätt men det som verkligen gör att de sticker ut från den stora massan är att man erbjuder två olika välkomstbonusar att välja mellan. Man kan säga att den ena bonusen passar för den försiktige hobbyspelaren som vill ha mycket värde för pengarna medan den andra passar bra för den som vill spela hårt och förhoppningsvis vinna stort. Båda bonusarna är var för sig bland de bästa som finns att få online!

Sveriges Schysstaste Bonus!

Sätt in en hundring och få 500kr att spela för!

Den mindre av de två bonusarna är en perfekt bonus för den som vill prova på lite innan man börjar spela på allvar eller helt enkelt vill få pengarna att räcka så länge som möjligt. Istället för den klassiska 100% bonusen erbjuder man en bonus på 400% vilket betyder att man får 400kr helt gratis om man sätter in 100kr av sina egna pengar. Sätt in 100kr och få 500kr att spela för helt enkelt! Det är den bästa nybörjarbonusen vi någonsin sett bland spelbolagen online.

100% bonus - 3000kr!

Som vi nämnde tidigare räcker inte detta. Man vill också erbjuda något för dig som spelar lite tyngre och som kanske har för avsikt att tjäna stora pengar på att tippa odds (även om bonusarna också kan användas i casinot). Man erbjuder en klassisk 100% bonus men den är marknadsbäst då den gäller upp till fantastiska 3000kr. Det betyder att om du sätter in 3000kr har du alltså 6000kr att spela för. Då bonusen gäller upp till 3000kr så kommer alltså en insättning på exempelvis 1400kr betyda att du får 2800kr att spela för. Det är den största oddsbonusen online vad vi vet.

Vilken av bonusarna man vill ha väljer man enkelt via Mitt konto efter att man registrerat sig. Vi anser att ComeOn har de två bästa oddsbonusarna online och det är helt fantastiskt att man kan välja vilken välkomstbonus man vill ha. För en uppdaterad översikt på vad andra spelbolag erbjuder av välkomstbonusar kan ni alltid besöka vår bonussida. Vi på VinnOnline hoppas du kommer vinna stort framöver och önskar dig ett stort lycka till!

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*