ATP Slutspelet 2014

ATPFinals2014

Nu är det snart dags för världens bästa att göra upp om ATP slutspelet i London. Turneringen går som vanligt av stapeln i O2 arena vilket innebär bra inramning och fantastisk stämning. VinnOnline kommer i vanlig ordning ge dig de bästa dragen varje dag från vår tennisexpert som självklart är på plats i London för att ge de bästa speltipsen.

Här kommer ni kunna följa en daglig genomgång av spelarna som kvalat in och hur vi ser på deras möjligheter att vinna.

Den största nyheten så här före turneringen är ju att världstrean Rafa Nadal har gett återbud då han måste genomgå en operation för att förhoppningsvis vara klar till nästa års Australian Open. För oss som tippar är detta inte helt dåligt eftersom han hade varit en svårbedömd outsider efter den säsong som han haft.

Vi startar idag med den spelare som är lite av en lucky looser eftersom han kommer in som 9e rankad i Nadals frånvaro.

Milos Raonic lämnade kvalifikationen riktigt sent och var tvungen att spela bra i Paris för att kunna ha en chans att knipa sista platsen från David Ferrer. Han stod upp bra och gick hela vägen till final där han blev helt utspelad av Djokovic. En ytterligare positiv aspekt var att han i kvartsfinalen slog Roger Federer för första gången i karriären.

Raonic har lyft sitt spel senaste säsongerna och känns nu som en etablerad topp 10 spelare men är fortfarande stort beroende av sin serve. Han kan vinna turneringar och spela riktigt bra i perioder men i detta sällsklapet kommer han inte räcka till och det är ingen lätt turnering att prestera i på första försöket.

Raonic spelar i Grupp B:

Roger Federer
Kei Nishikori
Andy Murray
Milos Raonic

Årets matchresultat: 45-17
VinnOnline chans att vinna turneringen: 0%

Lämna ett svar

Din e-post kommer inte att visas. Nödvändiga fält är markerade *

*